Roland VersaUV LEF2-300 Nieuw

Meer afbeeldingen

Roland VersaUV LEF2-300

Artikelnummer: Roland VersaUV LEF2-300

Roland VersaUV LEF2-300

De LEF2-300 is ideaal voor de winstgevende personalisering van de meest uiteenlopende artikelen met een hoogte van maximaal 100 mm en een gewicht van maximaal 8 kg, waaronder promotie- en geschenkartikelen, interieurtoepassingen, prijzen en borden, elektronische apparatuur, sportuitrusting, muziekinstrumenten, industriële componenten en onderdelen, verpakkingen, prototypes van producten, en nog zoveel meer.

De LEF2-300 print rechtstreeks op een vrijwel onbeperkt scala harde en zachte materialen, zoals PVC en kunststoffen, acryl, canvas, hout, leer, aluminium, metalen, glas, textiel, enz.1. 

Naast full-colour printen kunnen gebruikers ook glanzende en matte afwerkingen van hoge kwaliteit produceren, evenals verbluffend levensechte texturen, zoals gesimuleerde 3D-embossing met behulp van meerdere lagen transparante inkt. De optioneel geïntegreerde primer stroomlijnt het productieproces voor een breed scala aan objecten en media2. 

 

VersaUV LEF2-300 hoogtepunten 

De nieuwe LEF2-300 is voorzien van dezelfde intuïtieve functies als de compactere LEF2-200, en biedt daarnaast een ongeëvenaard gebruiksgemak en extreme veelzijdigheid. Het toestel beschikt over een printoppervlak van 770 mm x 330 mm voor een hogere productiecapaciteit. Ten opzichte van zijn voorganger, biedt de LEF2-300 enkele aanzienlijke verbeteringen op het gebied van gebruiksgemak en tijdsefficiëntie. 

• Print kleurrijke afbeeldingen, teksten en logo's op aanvraag om kleine of middelgrote artikelen te personaliseren of aan te passen, zowel voor afzonderlijke items als voor grote aantallen. 

• Produceer 3D-reliëfs en speciale effecten met behulp van transparante UV-inkt, waardoor spot gloss of matte afwerkingen direct op het substraat mogelijk zijn. Print rond complexe hoeken, rondingen en een breed scala aan vormen. 

• Creëer kleurrijke afbeeldingen op donkere, gekleurde en heldere substraten met behulp van Roland's witte UV-inkt en print direct op materialen als acryl en glas, met behulp van de geïntegreerde Roland primer2 

• De nieuwste versie VersaWorks 6 RIP-software bevat functies die speciaal zijn ontwikkeld voor de LEF2-serie, om uw printbewerking te versnellen en te vereenvoudigen. VersaWorks 6 wordt standaard meegeleverd met de LEF2-300. 

• Om de printkwaliteit te optimaliseren heeft de LEF2-300 een nieuwe rangschikking van printkoppen, beschermd door een waterafstotende coating, een nieuw UV-scherm en een koppenreiniger om overtollige inkt van de printkoppen te verwijderen. 

• Een nieuwe start-timer-functie voltooit de instelprocedures voor zowel het reinigen van de printkop als de witte inktcirculatie automatisch op een bepaalde tijd. Zo kunt u de printer bijvoorbeeld al inschakelen voordat u op kantoor aankomt en direct na het laden van de materialen beginnen met printen. 

• Om het laden van materialen te vereenvoudigen, detecteert het mediahoogtesysteem automatisch de substraatdikte. U kunt het object gewoon op de printtafel plaatsen, waarna de LEF2-300 het automatisch zal controleren en zich voorbereidt om te printen. Om de insteltijd extra te verkorten, is de printtafel snel en precies verstelbaar zodat u uw taken met maximale efficiëntie kunt indelen. 

• Er zijn tot wel 40 job presets beschikbaar waardoor u nog meer tijd kunt besparen. Het is niet nodig om uw media-instellingen telkens opnieuw in te voeren voor reguliere projecten. 

• Er is een speciale positioneringsmal voorzien om voorwerpen gemakkelijk en precies op de printtafel uit te lijnen. 

 • De LEF2-300 werd speciaal ontworpen voor drukke werkomgevingen en is derhalve volledig omsloten. Met zuivere lijnen, stijlvol design, ergonomisch bedieningspaneel en gemakkelijke toegang tot de printtafel en de inktsleuven. 

• Werkt schoon en koel met lage-temperatuur, energie-efficiënte dual UV-LED lampen 

• Vacuumtafel inbegrepen 

• Optionele roterende asmal voor het bedrukken van cilindrische voorwerpen is verkrijgbaar. 

 

Doelgroepen 

De veelzijdigheid van de VersaUV LEF2-300 betekent ook dat de potentiële doelgroepen en toepassingen voor het apparaat vrijwel onbegrensd zijn. Ideaal voor leveranciers die zich bezighouden met massaproductie op aanvraag voor een breed scala aan producten en materialen. Hieronder vindt u enkele van de belangrijkste doelgroepen: 

• digitale gebruikers / bestaande LEF-klanten die hun productiecapaciteit willen verhogen en willen profiteren van het grote printoppervlak van de LEF2-300 

• gebruikers van analoge printtechnologie, zoals zeefdrukkers en tampondrukkers, die de overstap willen wagen naar digitale productie ter uitbreiding van hun actuele productie 

• signalisatieprinters, commerciële drukkerijen, ontwerpers en drukkers van marketingmateriaal die hun werk momenteel nog uitbesteden 

• meer 'industriële' doelgroepen die bedrijfsintern capaciteit voor personalisatie zoeken en de LEF2-300 willen opnemen in hun productie-workflow – bijvoorbeeld voor prototypes of voor de etikettering, afwerking en decoratie van producten. 

 

Accessoires 

Optioneel luchtfiltersysteem

 

ECO-UV EUV-4 inkt: 

Verkrijgbaar in C, M, Y, K, Wh (White), Gl (Glossy), primer 

SL-CL – Reinigingsvloeistof 

(Wit, primer en reinigingsvloeistof alleen in 220 ml) 

Keuze inktsamenstellingen: CMYKGlGlWh of CMYKPrGlWh

 

Meer informatie

Details

Roland VersaUV LEF2-300