RICOH Pro C5200st Textiel transfers printer Nieuw

Meer afbeeldingen

RICOH Pro C5200st Textiel transfers printer

Artikelnummer: RICOH Pro C5200st Textiel transfers printer

RICOH Pro C5200st Textiel transfers printer

Met de unieke Ricoh pro 5200 ST kunt u nu probleem loos full colour transfers printen waarna er in zeefdruk wit en drukbare lijm moet worden aangebracht.

De materialen die wij hiervoor aanbieden zijn afgestemd op de Ricoh 5200 ST uitvoering! De polyester vellen voor zowel cold als hot peel zijn voorzien van coating en getest bij Ricoh, profielen en settings 
van de vellen die wij leveren en hebben laten testen zijn toegevoegd aan de media bibliotheek en gecertificeerd door Ricoh ivm garantie en Ricoh service. Kosten voor toners, service  en onderhoud zijn verwerkt in een klein maandelijks bedrag en gebaseerd op verwachte aantal prints per maand! Polyester gecoate vellen kunnen na het printen bedrukt worden in zeefdruk met de materialen die vermeld staan in onze offerte die wij u graag toesturen op aanvraag ! De materialen zijn uitvoerig getest en bij gebruik van de juiste drukbare lijm was bestendigheid tot 90 graden. Voor eenvoudige transfers is er gecoat papier beschikbaar, ook hiervoor zijn de settings toegevoegd aan de database van uw Ricoh 5200ST en is het materiaal gecertificeerd voor gebruik in uw Ricoh 5200 ST. Papier geprinte transfers zijn alleen wat moeilijker te positioneren voor het drukken van wit en de drukbare lijm na het printen. Daarom meer geschikt voor eenvoudige transfers die wat makkelijker te positioneren zijn.

Voor offerte op maat, klik hier en wij sturen u alle gegevens toe. 

Meer informatie

Details