Geavanceerde Filters

Filter

  1. €0
    €895
  1. -
Manufacturer
Kleur
Formaat

Roland kennen de meeste van u vooral van hun printers. Dit merk biedt ook een eigen reeks printmedia voor bedrukking met eco solvent, of voor bedrukking met sublimatie inkten. Praktisch is dat Roland voor deze media complete RIP instellingen en kleurprofielen beschikbaar heeft waardoor je snel op weg bent als je eens een afwijkend substraat wilt gebruiken.

 

Screenproducts voert ook een aantal prijs gunstige print media onder eigen label. We hebben deze print media geselecteerd na een zorgvuldige test door onze technici zodat we er zeker van zijn dat u het resultaat u zal aanspreken. En vanzelfsprekend staan onze technici u, indien gewenst, terzijde met het profileren en gebruiken van onze eigen media.    

Siser is specialist in thermotransfer folies voor textiel. Van dit merk hebben we zowel printfolies voor digitaal of zeefdruk als snijfolies in het assortiment. Onder de snij- folies zitten soms echte verassingen die ook u klanten zullen aanspreken.

 

Vragen?

Heeft u vragen over onze print media. U kunt ons altijd bellen op+31 (0)20 449 09 09 voor een vakkundig en vrijblijvend advies.