Geavanceerde Filters

Filter

 1. €0
  €10990
 1. -
Manufacturer
Kleur
Digitaal inkten
Formaat
 • Inkt Digitaal

  Wilt u goedkoop of juist kwalitatief subliem printen? Screenproducts voorziet u van cartridges die snel en eenvoudig kunnen worden nagevuld. Daarbij kunt u zelf de kwaliteit van de inkt en de inktsoort bepalen.

  Read more

 • Media + Repro Film

  Bij digitaal grootformaat printen is het gebruikte substraat mede bepalend voor de kwaliteit, naast inkten en machineafstelling. Reden waarom we bij Screenproducts onze klanten niet alleen terzijde staan met advies en levering van verschillende merken printers, maar ook een aantal kwalitatief hoogwaardige printsubstraten in ons pakket hebben voor verschillende toepassingen. Aangevuld met snijfolies voor de textielmarkt. 

  Read more

 • Zeefdruk Materialen

  Het assortiment van Screenproducts biedt uit de keuze uit verschillende inkten en verbruiksmaterialen als foto emulsies, ontvetters, rakels et cetera, waardoor voor iedere toepassing een kosten effectieve oplossing mogelijk is. Vaak hebben we meerdere alternatieven beschikbaar. 

  Read more

 • Parts en Pallets

  Ruim Assortiment

  Bij Screenproducts beschikken we over een groot assortiment aan onderdelen en verbruiksmaterialen van door ons gevoerde merken zoals  Roland, Epson, M&R, Insta. Daarmee kunnen we u van dienst zijn voor uw productie, maar ook als er onverhoopt een keer eens storing is. Bekijk ons assortiment per merk hieronder.

  Read more

 • Transferpersen

  Wat zijn de mogelijkheden van een transferpers? Met een transferpers kunnen we afdrukken gemaakt met sublimatie inkt op transferpapier overzetten op textiel of geprepareerde onder-gronden zoals aluminium platen. De afdruk op papier kan worden gemaakt in zeefdruk of door gebruik van een inktjet printer uitgerust met sublimatie inkt.

  Read more