Ontdek de 5 redenen waarom de SOLJET EJ-640uw volgende investering moet zijn!

  

 

 

Een UITSTEKENDE productiviteit

Een druk printbedrijf heeft een betrouwbare printer nodig die snel hoogwaardige resultaten levert. Met twee ‘staggered’ (trapsgewijs opgestelde) printkoppen, een stevig nieuw industrieel ontwerp en cassettes van 1 liter vergroot u uw productievolume moeiteloos. Dankzij het ingebouwde drievoudige verwarmingssysteem en de geavanceerde mediatoevoer gaat er bovendien minder tijd naar de bediening van de printer en hebt u meer tijd om uw bedrijf uit te bouwen.

Bespaar VEEL op uw gebruikskosten

De SOLJET EJ-640 eco-solventprinter van Roland bezorgt uw bedrijf de productiviteit en winstgevendheid die de modellen van onze concurrenten gewoonweg niet kunnen bieden. Dankzij de aanzienlijke besparingen tot wel €20.000 (*) op uw gebruikskosten gaan uw marges de hoogte in en neemt uw omzet toe.
 

 

 

Winnaar van de EDP Award

De EJ-640 staat bekend om zijn buitengewone prestaties en sleepte in 2016 de prijs voor ‘Best wide format roll to roll printer up to 170 cm’ van European Digital Press (EDP) in de wacht.
 

 

 

Een SCHITTERENDE kwaliteit

De nieuwe sneldrogende EJ-INKT heeft een GREENGUARD Gold-certificaat en produceert verbluffende kleuren. De inkten leveren bovendien een ongeëvenaarde duurzaamheid bij toepassingen buiten, een buitengewone krasbestendigheid en chemische weerstand, een uitgebreide materiaalondersteuning en een breed kleurenspectrum. Verkrijgbaar in tweemaal CMYK of CMYKLcLmLk voor fijnere details, vlottere overgangen en meer natuurlijke grijstinten.
 

 

 

 

 

Een UITZONDERLIJK aanbod

Bestel uw SOLJET EJ-640 nu in mei of in juni en maak gebruik van deze niet te missen kans!Voor slechts €19.500 kan u de SOLJET EJ-640 in huis halen en toevoegen aan uw productie. Voor meer informatie over deze deal kan u steeds contact opnemen met uw geautoriseerde Roland dealer, of ontdek het toestel tijdens FESPA Hamburg van 8-12 mei op onze Roland stand! (Hal B7 – Stand E20).


* Actie is enkel geldig voor alle Roland DG-printers verkocht in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg. Aanbod beschikbaar via het netwerk van geautoriseerde Roland-dealers en is niet cumuleerbaar met andere promoties. De actie is geldig tot 30.06.2017 zolang de voorraad strekt. BTW niet inbegrepen.
** Contacteer uw geautoriseerde Roland DG dealer in de buurt voor verdere informatie.