M&R COBRA™ Automatic Screen Printing Press Nieuw

Meer afbeeldingen

M&R COBRA™ Automatic Screen Printing Press

Artikelnummer: M&R COBRA™ Automatic Screen Printing Press

M & R's COBRA ™ automatische zeefdrukpersen zetten de standaard in het combineren van hoogwaardige componenten, duurzaam vakmanschap en snelle productie in één machine.

De COBRA-persen bieden operators tijdbesparende functies die nodig zijn voor snelle instellingen: elektrische printkoppen, gereedschapsloze wisser- / overstromingshoekaanpassingen met luchtsloten, pneumatische framesloten en onafhankelijke wisser- / watersnelheden met digitale displays. Het nieuw ontworpen flat-indexing-systeem is ook digitaal compatibel op de meeste modellen. COBRA-persen zijn compatibel met Tri-LOC® en Tri-Sync ™ - zoals alle M & R-persen - waardoor de insteltijden verder worden geminimaliseerd en de looptijden en productiviteit worden gemaximaliseerd.

Met drie verschillende maten beschikbaar in 8-, 10- en 12-kleuren in het 1618-model en vier verschillende maten beschikbaar in 8-, 10-, 12- en 14-kleuren in het 2020-model, is er zeker een COBRA die aan uw wensen voldoet. U kunt er zeker van zijn dat u, wat u ook kiest, bij M&R verzekerd bent van het beste ontwerp, service en ondersteuning.

Meer informatie

Details