Zeefdruk Algemeen

Zeefdruk is nog steeds een veelzijdige techniek voor het bedrukken van een brede waaier aan mate­rialen van papier en karton tot aan kunststof metaal en glas, maar ook voor textielbedrukking is zeefdruk de meest toegepaste techniek en kent naast grafische toepas- singen ook verschillende industriële toepas­singen.


De zeefdruk is een druktechniek dat toepasbaar is op bijna alle materialen, zolang het materiaal redelijk vlak is.De slijtvastheid en de levendige kleuren vanwege het gebruik van dekkende inkt zijn kenmerkend voor de zeefdruk.Snel, gemakkelijk en veel drukken? Dat doet u middels zeefdruk.


Waarom een zeefdruksysteem van Screenproducts?

Screenproducts levert zeefdruksystemen in verschillende formaten voor verschillende specialismes,in zowel grafische-, textiel-, als industriële-

markt. Om succesvol gebruik te maken van zeefdruk is het van belang dat niet alleen het zeefdruksysteem, maar ook alles wat er op en rond de zeefdrukinstallatie wordt ingezet goed op elkaar is afgestemd. Zaken als : het belichten van zeefdrukramen, het in conditie houden van van de rakels op de zeefdruktafel, de keuze aan inkten, het drogen van de printers en het reinigen van de ramen, zijn nodig voor de goede werking van een zeefdrukinstallatie.

Bij Screenproducts gaan we voor het totaalconcept zodat u een werkende oplos- sing in huis haalt. Daarbij gaan we lastige vragen niet uit de weg maar lossen die voor u op. We werken daarbij samen met een reeks van gerenommeerde fabrikanten.


Screenproducts levert geavanceerde zeefdrukapparatuur voor een perfect eindresultaat en dankzij onze 24/7 Sprint Service, bent u verzekerd van de be- drijfszekerheid van uw zeefdruk installatie en alle bijhorende randapparatuur.U kunt ons altijd bellen op ons 24-uurs servicenummer

+31 (0)20 449 09 09


voor een vakkundig en vrijblijvend advies.