24/7 Sprint Service
Screen Products Benelux

Ook voor onderhoud van uw zeefdruk en digitale apparatuur bent u bij Screen Products op het juiste adres. “Uw stilstand is ons probleem”. Onze service monteurs zijn dag en nacht bereikbaar via ons speciale storingsnummer en zijn bij storingen desgewenst binnen 24 uur ter plaatse. Omdat te bereiken hebben we servicemonteurs woonachtig in verschillende regio’s in zowel Belgie als Nederland. Ook buiten de Benelux kunt u op snelle response tijden rekenen.


Onze service monteurs hebben de nodige trainingen doorlopen bij de fabrikanten die wij vertegenwoordigen en zijn geautoriseerd door deze fabrikanten voor het uitvoeren van service werkzaamheden. Of het nu gaat om digitale apparatuur of zeefdrukinstallaties, Screen Products heeft de specialisten daarvoor in huis.


Voor alle nieuwe gekochte apparatuur geldt dat de 24/7 Sprint Service vanzelfsprekend is inbegrepen gedurende de garantieperiode zonder dat er kosten aan verbonden zijn. Na de garantieperiode worden de standaard voorrij- en uurtarieven in rekening gebracht. Om een beroep te doen op onze Sprint Service is geen duur onderhoudscontract vereist.


Stilstand snel en vakkundig oplossen is belangrijk. Stilstand voorkomen is minsten zo belangrijk. Ook daar is Screen Products u graag van dienst. We nemen het reguliere periodieke onderhoud aan uw kostbare apparatuur graag voor onze rekening. Ook als de apparatuur elders in aangeschaft is het uitvoeren van onderhoud bespreekbaar en kunt u een beroep doen op de 24/7 Sprint Service.


service@screenproducts.nl

24-uurs servicenummer T +31 (0)20 449 09 09

Onze Service-engineers


Onze service monteurs hebben de nodige trainingen doorlopen bij de fabrikanten die wij vertegenwoordigen en zijn geautoriseerd door deze fabrikanten voor het uitvoeren van service werkzaamheden.

Rob Lampe
Tim Meert
René Peeks
Hans van Raam
Thomas van Schagen
René Worst