Signalisatie


Wij wijzen de weg Opvallende graphics voor winkels en bedrijven, bewegwijzering en pictogrammen zijn slechts enkele voorbeelden van signalisatie die we dagelijks tegenkomen. Er is een grote vraag naar signalisatie die een boodschap op aantrekkelijke, kleurrijke en duurzame manier overbrengt. Roland DG is uw ideale partner voor de productie van alle soorten hoogwaardige signalisatie aangezien we een ruime waaier aan uiterst betrouwbare printers, snijplotters en graveermachines bieden.

Printen en snijden in een keer Het lijkt misschien ingewikkeld, maar verbluffende graphics maken die perfect zijn gesneden en levendige kleuren en eventueel een vleugje goud of glans hebben, is heel eenvoudig met een printer/snijplotter van Roland DG. Met onze bekroonde technologie kunt u alle beelden printen en snijden in één vloeiende beweging. Op deze manier is de productie van kleurrijke signalisatie en pictogrammen voor openbare toiletten, liften, nooduitgangen enz. gemakkelijk, snel en winstgevend.

Lees meer over het printen en snijden met 1 toestel

Vertrouw op een snijplotter Een eenvoudigere oplossing bestaat erin een snijplotter te gebruiken om in het oog springende bewegwijzering te maken. U snijdt eenvoudig letters en vormen in de folie van uw keuze om signalisatie in een of twee kleuren te produceren. De snijplotters van Roland DG zijn uiterst betrouwbaar en precies. U vindt zonder twijfel de machine die aan uw behoeften voldoet.

Printen op voorwerpen en geschenken Gebruik onze UV-printers uit de VersaUV LEF-reeks om kleurrijke graphics met glans of texturen rechtstreeks te printen op alle mogelijke platen en voorwerpen tot 10 cm dik. Hiermee onderscheidt u zich zeker van uw concurrenten!

Gegraveerde signalisatie Graveren is nog een andere populaire optie. Met onze reeks hoogwaardige graveermachines kunt u mooie, duurzame signalisatieborden en naamplaten in hout, metaal of hardere kunststoffen maken...

Hebt u vragen? Contacteer ons.