Interieurdecoratie

Maak unieke interieurvoorwerpen op maat

We willen allemaal dat ons interieur uitdrukt wie we zijn en wat ons bezighoudt. Met de ruime waaier van digitale apparatuur van Roland maakt u rendabel interieurvoorwerpen op maat, zoals rolgordijnen, stoffen, lampenkappen, tapijten en behangpapier met opdruk. Dankzij Roland zijn er geen grenzen aan uw creativiteit – laat uw fantasie dus gerust de vrije loop.

Prints sublimeren op stoffen en voorwerpen

Met de sublimatieprinters van Roland maakt u prachtige prints met levendige kleuren en diep zwarte elementen. Deze prints sublimeert u op stoffen voor gordijnen, kussens, banken, lampenkappen, tapijten en nog veel meer. Ook kunt u de prints sublimeren op voorwerpen. Zo maakt u uniek en waardevol decoratiemateriaal.

Muurdecoraties op maat

Kunstwerken, behangpapier, muurstickers en nog meer op maat printen? Kinderspel met een grootformaatprinter of printer/snijplotter van Roland. Kies uit ons gamma van productieprinters om kleurrijk behangpapier te creëren voor uw klanten. Of ga voor een van onze printers/snijplotters als u in één workflow muurstickers op maat wilt maken. Met de geavanceerde printers/snijplotters uit de PRO4- en VS-i-serie voegt u bovendien eenvoudig metallic-effecten toe aan kunstvoorwerpen en posters. Ideaal om wat meer kleur in een kamer te brengen.

Hebt u vragen? Contacteer ons.