Commerciële prints

Uw winstgevende oplossing voor de productie van commerciële prints

Commercieel printen is een algemeen erkende en winstgevende zaak geworden. Elk bedrijf - van de kleine plaatselijke bakkerij tot grote winkelketens - gebruikt raamdecoraties, signalisatie, POP- en POS-displays, vloerstickers, banners, voertuigreclame, posters en dergelijke. Kleine plaatselijke winkels bestellen doorgaans geen grote hoeveelheden, maar met een digitale grootformaatprinter van Roland DG is zelfs de kleinste bestelling winstgevend.

Printen en snijden in een keer

Het lijkt misschien ingewikkeld, maar met een printer/snijplotter van Roland DG kunt u heel eenvoudig verbluffende graphics maken. Deze hebben levendige kleuren, mogelijks een vleugje goud of gloss en zijn bovendien perfect gesneden.

Met onze bekroonde technologie kunt u alle promomateriaal printen en snijden in één vloeiende workflow. U hoeft geen supplement voor uw printer aan te schaffen om raamdecoratie, stickers en dergelijke uit te snijden snijden.

Kies uit onze UV-lijn als u een printer/snijplotter wenst die glanzende details of textuur aan uw prints toevoegt, of uit onze eco-solventprinters als u metallic kleuren als zilver en goud aan uw prints wilt toevoegen.

Hebt u vragen? Contacteer ons.