Geavanceerde Filters

Filter

Categorie
  1. €0
    €594
  1. -
Manufacturer

Zeefdruk wordt heel veel toegepast bij het bedrukken van textiel. De bedrukking is slijtvast en bovendien wasmachine bestendig. Er is een grote keuze aan gespecialiseerde inkten voor de verschillende textielsoorten in de markt; van polyester tot aan linnen, katoen en viscose. Zeefdruk op textiel wordt enerzijds toegepast op complete rollen textiel die in bulk worden bedrukt, veelal op rotatiezeefdruksystemen, maar zeedruk wordt ook gebruikt voor het indrukken van reeds geconfectioneerd textiel. Voor geconfectioneerd textiel is er de keuze uit verschillende typen carrousel zeefdruksystemen maar hebben we bijvoorbeeld ook een zeefdrukinstallatie in assortiment uitgerust met een transportband die het textiel onder de zeefdruk ramen doorvoert. Met dit laatste systeem is bedrukking van rand tot rand mogelijk bijvoorbeeld voor vlaggen. Ook voor het drukken van transfers die achteraf op het textiel worden overbracht met behulp van een transferpers hebben we de juiste oplossingen in huis inclusief bijhorende transferpersen. Afhankelijk van het te verwerken volume, het aantal kleuren dat moeten worden afgedrukt en het beschikbare budget bieden we verschillende zeefdruk carrouselinstallaties waaronder handmatige installatie met een beperkt aantal stations maar ook volwaardig zeefdrukautomaten voor drukken van 14 kleuren, of meer in één rondgang. We leveren ook alle rond de textieldruk benodigde apparatuur; van (tussen)drogers tot aan auto unloading en een inpaksysteem voor vouwen en inpakken van shirts.

 

Waarom textiel zeefdruk bij Screenproducts?

Screenproducts biedt ook als het gaat om bedrukken van textiel totaaloplossingen aan. Het bedrijf heeft veel ervaring met de verschillende vormen van textieldruk en levert en onderhoud installaties daarvoor in heel Europa. Onze gespecialiseerde monteurs,zorgen niet alleen voor de installatie maar geven ook uitleg in instructie aan afnemers die voor het eerst aan de slag gaan met textiel zeefdruk. Met onze 24/7 Sprint Service, bent u bovendien verzekerd van de bedrijfszekerheid van uw zeefdruk installatie en alle bijhorende randapparatuur. 

 

Indien u vragen heeft over zeefdruk op textiel, kunt u ons altijd bellen op +31 (0)20 449 09 09 voor professioneel voor  vrijblijvend advies.