Geavanceerde Filters

Filter

Categorie
  1. €0
    €594
  1. -
Manufacturer

Afhankelijk van het te verwerken volume, het aantal kleuren dat moeten worden afgedrukt en het beschikbare budget bieden we verschillende zeefdruk carrouselinstallaties waaronder handmatige installatie met een beperkt aantal stations maar ook volwaardig zeefdrukautomaten voor drukken van 14 kleuren, of meer in één rondgang. We leveren ook alle rond de textieldruk benodigde apparatuur; van (tussen)drogers tot aan auto unloading en een inpaksysteem voor vouwen en inpakken van shirts.


Waarom textiel zeefdruk bij Screenproducts? Screenproducts biedt ook als het gaat om bedrukken van textiel totaaloplossingen aan. Het bedrijf heeft veel ervaring met de verschillende vormen van textieldruk en levert en onderhoud installaties daarvoor in heel Europa. Onze gespecialiseerde monteurs,zorgen niet alleen voor de installatie maar geven ook uitleg in instructie aan afnemers die voor het eerst aan de slag gaan met textiel zeefdruk.Met onze 24/7 Sprint Service, bent u bovendien verzekerd van de bedrijfszekerheid van uw zeefdruk installatie en alle bijhorende randapparatuur.


Indien u vragen heeft over zeefdruk op textiel, kunt u ons altijd bellen op +31 (0)20 449 09 09 voor professioneel voor  vrijblijvend advies.