Geavanceerde Filters

Filter

  1. €0
    €71265
  1. -
Manufacturer
Formaat

Wat zijn de mogelijkheden van een transferpers?

 

Met een transferpers kunnen we afdrukken gemaakt met sublimatie inkt op transferpapier overzetten op textiel of geprepareerde ondergronden zoals aluminium platen. De afdruk op papier kan worden gemaakt in zeefdruk of door gebruik van een inktjet printer uitgerust met sublimatie inkt.

Er zijn handmatige en pneumatische transferpersen, waarbij een compressor de pneumatische transferpers van druk voorziet. Hierdoor kan de pneumatische transferpers prima ingezet worden voor grotere opdrachten. Voor grotere volumes maar ook voor grotere formaten is er vlakbed sublimatie. Terwijl er voor sublimatie op rollen textieldoek verschillende kalanders in ons assortiment te vinden zijn.

 

Waarom een transferpers bij Screenproducts?

Screenproducts biedt een breed scala aan professionele transferpersen van verschillende gerenommeerde fabrikanten. De transferpersen verwarmen tot 200 °C in 10 minuten en zijn voorzien van een temperatuur display, instelbare druk én een automatische digitale timer. De verwarmde platen/tafels zijn beschikbaar in verschillende formaten.

 

Screenproducts levert geavanceerde transferpersen en kalanders voor uiteenlopende volumes en toepassingen en dankzij onze 24/7 Sprint Service, bent u verzekerd van de bedrijfszekerheid van uw transfersysteem.

 

Vragen?

Wilt u meer weten over onze transferpersen of kalanders? U kunt ons altijd bereiken op +31 (0)20 449 09 09 voor een vakkundig en vrijblijvend advies.