Epson SureColor SC-V7000

Meer afbeeldingen

Epson SureColor SC-V7000

Artikelnummer: Epson SureColor SC-V7000
EAN: 8715946692401

 

Epson SureColor SC-V7000

 

Voor signmakers die hun aanbod willen uitbreiden en hoogwaardige UV-signage willen produceren, kondigt Epson vandaag de lancering aan van zijn eerste UV LED flatbed signage-printer.

 

De SureColor SC-V7000 bouwt voort op het succes van de bekroonde reeks SureColor S-serie signageprinters van Epson, die hoogwaardige, snelle en betrouwbare resultaten leveren op een groot aantal verschillende media.

 

De SC-V7000 is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de huidige signage-bedrijven die zich moeten concentreren op een snellere doorvoer en lagere totale eigendomskosten, zonder concessies te doen aan de resultaten.

 

Deze robuuste, betaalbare signage-printer, die vanaf november verkrijgbaar is, is standaard uitgerust met de Micro Piezo-printkop van Epson in combinatie met een nieuw ontwikkelde set van tien originele inkten, waaronder grijs, rood, wit en vernis. Dit zorgt voor een nauwkeurige kleurreproductie voor steun- en bedrijfskleuren - uitvoer die niet kan worden aangetast.

 

Een vacuümsysteem met 4 zones is standaard, zodat operators alleen het gebied gebruiken dat nodig is voor de afdruktaak. Verdere kenmerken zoals een ionisator en registratiepinnen zorgen voor gebruiksgemak, efficiëntie en productiviteit. Met de Epson Edge Print RIP-software en de UV-flatbedcontrollersoftware kunnen operators het printen versnellen en eenvoudig en herhaalbaar signage van hoge kwaliteit produceren.

 

De UV-flatbedprinter, met printcapaciteit tot 2,5 x 1,25 m, print direct op een breed scala aan substraten tot 80 mm dik, waaronder acryl, polycarbonaat, PVC, aluminium, metaal, polyester, schuimkarton, styreen, hout en steen.

 

 

 

De belangrijkste kenmerken van de SC-V7000 zijn:

 

• Nieuw ontwikkelde inktset met 10 kleuren met lichtcyaan, lichtmagenta en grijs voor een lage korreligheid en rood voor levendige en heldere afdrukken.
• Gelijktijdig printen op hoge snelheid, zelfs bij gebruik van wit, kleur en lak, dankzij de unieke printkoplayout. Deze extra inkten bieden de mogelijkheid om speciale prints te verfraaien zonder productieverlies.
• Maximaal afdrukformaat - W2.500 x D1.250 mm
• 4 Multi-zone vacuümsysteem
• Registratiepennen voor eenvoudige en consistente positionering
• Maximale mediadikte 80 mm met automatische hoogtedetectie en aanpassing
• Ionisator wordt standaard meegeleverd om statische elektriciteit te verminderen die onnauwkeurigheden bij het spuiten kan veroorzaken
• Epson Edge Print RIP-software

 

Meer informatie

Details