Geavanceerde Filters

Filter

Categorie
  1. €0
    €51739
  1. -
Manufacturer

In de reclame maakindustrie wordt steeds vaker gebruik gemaakt van printers uitgerust met uv inkttechniek. Ze zijn er voor verschillende toepassingen variërend van het full color bedrukken van relatiegeschenken tot aan het bedrukken van grote platen van 2x 3 meter of rollen op een breedte van 3 meter of meer. Er zijn zowel hard als flexible uv inkten. Een van de grote voordelen van het gebruik van uv inkten is dat de inkten direct tijdens het drukken worden uitgehard waardoor de print direct verwerkt kan worden. In hert assortiment van Screenproducts treft u uiteenlopende modellen van verschillende fabrikanten aan voor even zoveel toepassingen. De meeste printers in ons assortiment zijn uitgerust met de nieuwste led-uv techniek. Dit zorgt voor een energiezuinige oplossing en anders dan bij conventionele uv lampen komt er bij led uv lichtbronnen geen ozon vrij waardoor complex afzuiging achterwege kan bijven. Door alle verbeteringen zijn zowel de aanschafkosten als de gebruikskosten van uv printers gedaald in de afgelopen jaren en daarmee voor een gorter groep gebruiker bereikbaar. 

 

De mogelijkheden van een UV printer

Een UV printer is in staat om vrijwel alle materialen te bedrukken, zowel gecoat als ongecoat. Dankzij de veelzijdigheid van dit type printer is het mogelijk om bijvoorbeeld plastic en papier karton, maar ook textiel te bedrukken. De uv printers van Roland DG en DPI Eagle hebben elk een apart maximaal afdrukformaat, maar leveren elk fotografische kwaliteit dankzij de extra hoge resolutie. Daarnaast hebben we zowel rolprinters, plaatprinters als hybride printers die zowel met rollen als platen overweg kunnen in ons assortiment. Wat voor u de meest kosteneffectieve oplossing werken we graag uit in een persoonlijk gesprek. En ook voor de uv printer uit ons assortiment geldt onze  24/7  Sprint Service waarbij ons serviceteam altijd voor u klaar staat.     

Heeft u verder nog vragen over ons aanbod? U kunt ons altijd bellen op  +31 20 449 09 09 voor een professioneel en vrijblijvend advies.