Roland Texart RT-640M

Meer afbeeldingen

Roland Texart RT-640M

Artikelnummer: Roland Texart RT-640M

Roland Texart RT-640M

 

The Texart RT-640M is een multifunctionele grootformaat sublimatieprinter, doordacht ontworpen zodat u met één betaalbaar apparaat zowel direct op transferpapier als direct op textiel kunt printen.
De RT-640M is de beste keuze voor productie op korte termijn, op aanvraag, en biedt maximale diversiteit, flexibiliteit en uitstekende printkwaliteit.
Waarom kiezen tussen een indirecte of directe sublimatieprinter, als er eentje is die beide klussen aankan?

 

 

Roland DG heeft de lancering van de multifunctionele Texart RT-640M aangekondigd, een baanbrekende digitale sublimatieprinter die direct op textiel printen en indirect sublimatieprinten mogelijk maakt. Met deze krachtige machine wil het bedrijf inspelen op de vraag naar productieflexibiliteit in de digitale textielprintsector. De Texart RT-640M is vanaf midden oktober 2018 beschikbaar in de hele EMEA-regio.

De Texart RT-640M is de nieuwste toevoeging aan Roland DG’s populaire Texart sublimatieserie. Zijn unieke printmogelijkheden maken het mogelijk om rechtstreeks te printen op polyestergebaseerde stoffen en op dye-sublimatie transferpapier, met dezelfde inkt en RIP. De printer levert een ongeëvenaarde prijs-prestatieverhouding en biedt leveranciers van textielprints een veelzijdige digitale dye-sublimatie printoplossing.

 

Meer informatie

Details