Geavanceerde Filters

Filter

Categorie
  1. €0
    €16900
  1. -

Screen products heeft een hele reeks printers in het assortiment uitgerust met milieu vriendelijke watergedragen sublimatie inkten. De inkt wordt hierbij op sublimatiepapier afgedrukt en via een vlakke warmtepers of kalander getransfereerd naar de drager. De techniek wordt veelal ingezet voor het bedrukken van polyester textiel, waarbij de toepassing varieert van vlaggendoek sportkleding tot spandoeken. Naast polyester doek, of textiel dat tenminste voor 60% uit polyester vezel bestaat, kunnen verschillende met polyester of PU gcoate plaatmaterialen, waaronder aluminium, worden bedrukt. Bekijk ons assortiment aan printers hieronder! De sublimatie printers van Epson en Roland DG uit ons assortiment zijn voorzien van grote, navulbare inktzakken, beschikken over een rolinvoer- en opvangsysteem met een behoorlijke capaciteit en zijn zo betrouwbaar dat er langere tijd zonder toezicht kan worden afgedrukt. Uitgerust met  kwalitatief hoogwaardige Epson printkoppen van de nieuwste generatie zorgt dit voor een hoogwaardig afdrukresultaat bij een minimaal inktverbruik. Ook zijn de printers energiezuinig. Dankzij deze eigenschappen bent u verzekerd van goede kwaliteit prints voor een aantrekkelijke prijs. Ons assortiment biedt sublimatie printers die met 4 kleuren printen en sublimatie printers die met 8 kleuren printen. Vier kleurendruk is in veel reclame toepassingen de aangewezen oplossing. Voor speciale toepassingen waar een groot kleurbereik vereist is, zoals bij sportkleding, zorgt 8 kleurendruk voor een extra groot kleurbereik.

 

Waarom een sublimatie printer bij Screenproducts?

Screenproducts heeft als specialist langjarige ervaring het bedrukken van textiel met zowel zeefdruk als digitaal. Onze adviseurs en technici kunnen u hierdoor met raad en daad terzijde staan en in ons assortiment is dan ook een breed scala aan sublimatie printers van hoge kwaliteit te vinden. Ook voor sublimatieprinters geldt onze 24/7 Sprint Service, waarmee u verzekerd bent van de bedrijfszekerheid van uw aanschaf.    

Meer weten over sublimatie printen, of vragen over het aanbod op deze pagina' s bel +31 (0)20 449 09 09 voor een professioneel en vrijblijvend advies.