Geavanceerde Filters

Filter

Categorie
  1. -
Manufacturer

Bij Screenproducts bieden we, naast de mogelijkheden van het afdrukken in 2 Dimensies, verschillende mogelijkheden om in 3D te werken. Daarvoor bieden we verschillende graveertoestellen voor graveren en polijsten met uiteenlopende kunststoffen en metalen. Een daarnaast bieden we een 3D printer die, met gebruik van kunstharsen, complete objecten laag voor laag opbouwt. Ook heeft Screenproducts verschillende 3D scanners van Roland in het assortiment die het mogelijk maken bestaande objecten in te scannen en te digitaliseren voor gebruik met de graveertoestellen of de 3D printer. De 3D techniek kan worden ingezet voor het maken van unieke voorwerpen, maar ook voor het maken van gietmallen waarmee bijvoorbeeld een juwelier een serie ringen produceert. De 3D graveertechniek biedt daarnaast mogelijkheden om graveringen op bestaande objecten aan te brengen op lastig te bereiken plaatsen. Wilt u een betrouwbare en kwalitatief goede 3D printer of graveertoestel  van een gerenommeerd merk en daarbovenop een topservice? Bekijk ons assortiment hieronder! 

 

Waarom een3D, graveren, modeleren en 3D print van Screenproducts?

De 3D techniek  van Screenproducts stelt u in staat om een digitaal ontwerp snel tastbaar te maken en dat gewoon vanaf uw desktop. Detoestllen uit ons aanbod zijn  bovendien compact en past gemakkelijk op een bureau. Verder is de bijbehorende software zeer gebruiksvriendelijk en ook te begrijpen door beginners op het vlak van 3Dtechniek

 

Ook voor ons 3D aanbod geldt onze 24/7 Sprint Service, waarmee u verzekerd bent van de bedrijfszekerheid van uw aanschaf. Meer weten bel +31 (0)20 449 09 09.