Geavanceerde Filters

Filter

Categorie
  1. -
Manufacturer

Wat zijn de mogelijkheden van CTS-systems? Een CTS-systeem (Computer-to-Screen) maakt het mogelijk om het beeld direct op een scherm te zien, waardoor het drukproces wordt verkort. Bovendien levert deze CTS-oplossing meer detail en soepelere halftoon overgangen. Daarnaast is het drukwerk gemakkelijk op te slaan en terug te halen vanaf de computer.

 

Waarom een CTS-system bij Screenproducts? Screenproducts levert CTS-systemen die zijn voorzien van de nieuwste snufjes op het gebied repro. Bovendien zijn de CTS-beelden beter dan de traditionele film-positieven. Dankzij de CTS-technologie wordt het repro-proces met absolute nauwkeurigheid doorlopen en gaat de efficiëntie sterk omhoog. Na een eventuele aankoop zorgen onze monteurs, ieder gespecialiseerd in en opgeleid bij onze fabrikanten, voor de installatie en uitleg van het CTS-systeem naar keuze. En wat als u toch problemen ondervindt? Ook dan staan onze ervaren monteurs voor u klaar en binnen 24 uur ter plaatse! De service is bovendien gratis, zowel in het binnen- als buitenland. Wilt u een betrouwbare en kwalitatief goed CTS-systeem van een gerenommeerd merk en daar bovenop een topservice? Bekijk ons assortiment aan CTS-systems hieronder!

 

Vragen? Heeft u verder nog vragen over onze CTS-systems? U kunt ons altijd bellen op ons 24-uurs servicenummer +31 (0)20 449 09 09 voor een vakkundig en vrijblijvend adv