Geavanceerde Filters

Filter

Categorie
  1. €0
    €17525
  1. -
Manufacturer

Wat zijn de mogelijkheden van lasers? De verschillende lasertechnologieën, die we in ons assortiment hebben opgenomen, maken het moge-lijk om verschillende type materialen te graveren, markeren of snijden. Een graveerlaser biedt de mogelijkheid om binnen korte tijd een groot aantal graveringen van hoge kwaliteit te maken. Een ander type lasermachine, het laser markeersysteem, voorziet harde materialen en labels simpelweg van een markering en kan worden ingebouwd in als onderdeel van een productielijn in de industrie. Met een lasersnijsyssteem bent u in staat om, met behulp van een laser, snel en heel precies de meest harde materialen te snijden. Het gebruik van een krachtige laser zorgt voor een gladde rand die geen nabewerking zoals polijsten meer behoeft 

 

Waarom een laser bij Screenproducts? De lasers van Screenproducts zijn gemakkelijk te onderhouden, veilig en zeer gebruiksvriendelijk. Bovendien, en niet geheel onbelangrijk, is de output van de lasermachines van goede graveer- en snijkwaliteit dankzij de toegepaste Laser Pulsing-technologie. Bovendien gaat de uitstekende kwaliteit goed samen met een hoge productiviteit. Onze monteurs zorgen voor de installatie en uitleg van de lasermachine naar keuze. Dankzij onze 24/7 Sprint Service, bent u verzekerd van de bedrijfszekerheid van uw lasersysteem. Bekijk ons assortiment aan lasermachines.

 

Vragen? Heeft u verder nog vragen over onze lasers? U kunt ons altijd bellen op  +31 (0)20 449 09 09 voor een vakkundig en vrijblijvend advies.