Geavanceerde Filters

Filter

Categorie
  1. -
Manufacturer

Wat zijn de mogelijkheden van domeren?

 

Bij het domeren van drukwerk of digitale prints wordt, – plaatselijk – een dikke transparante beschermlaag van polyurethaan aangebracht. Naast de beschermende functie van de laag, geeft de doming een luxe 3D-effect aan de afdruk of zorgt voor een extra echtheidskenmerk dat namaak moet tegengaan.

 

Waarom een domeermachine bij Screenproducts?

Screenproducts biedt een breed assortiment aan domeermachines, variërend van instapmodellen voor kleine producties tot geavanceerde high-end modellen voor grote producties. Ook zijn de geavanceerde machines in staat om een breed scala aan beschikbare harstypes, glitters, geuren en kleuren in de domeerlaag te verwerken.

 

Onze monteurs, zorgen voor de installatie en voor uitleg over de domeermachine van uw keuze. En zijn er toch problemen? Dankzij onze 24/7 Sprint Service, bent u verzekerd van de bedrijfszekerheid van uw domeersysteem.

 

Vragen?

Heeft u verder nog vragen over domeren of onze domeer machines? U kunt ons altijd bellen op ons 24-uurs servicenummer +31 (0)20 449 09 09 voor een vakkundig en vrijblijvend advies.