Geavanceerde Filters

Filter

Categorie
  1. -
Manufacturer

Wat zijn de mogelijkheden van borduurmachines? Borduurmachines bieden de mogelijkheid om op een snelle manier een grote hoeveelheid kleding te voorzien van exclusieve en professionele uitstraling van bijvoorbeeld promotie- en bedrijfskleding. Het borduursel kan recht-streek op het textiel worden geborduurd of eerst los van het textiel, waarna het borduursel later kan worden bevestigd.

 

Waarom een borduurmachine bij Screenproducts? Screenproducts biedt een gevarieerd assortiment aan borduurmachines, van instap-modellen voor kleine producties met een Single Head Bridge tot geavanceerde modellen voor grote producties uitgerust met een 4-, 6, 8 of Head Bridge. Bovendien zorgen onze monteurs, ieder gespecialiseerd in en opgeleid bij onze fabrikanten, voor de installatie en uitleg van de borduurmachine naar keuze. Dankzij onze 24/7 Sprint Service, bent u verzekerd van de bedrijfszekerheid van uw borduurmachine. Wilt u een betrouwbare en kwalitatief goede borduurmachine van een gerenommeerd merk met daarbovenop een topservice? Bekijk ons assortiment aan borduurmachines.

 

Vragen? Heeft u verder nog vragen over onze borduurmachines? U kunt ons altijd bellen op ons 24-uurs servicenummer +31 (0)20 449 09 09 voor een vakkundig en vrijblijvend advies.