Epson SureColor SC-F2100

Read More

M&R Challenger III

Read More

RICOH Pro C7200st Textiel transfers printer

Read More

INO Print SA6 transfer zeefdruk

Read More

INO Print VS6 transfer zeefdruk

Read More

RICOH Pro C5200st Textiel transfers printer

Read More

Epson SureColor SC‑F9300

Read More

Roland TrueVIS VG-640

Read More

Kornit Storm HD6 Rseries

Read More

Roland DG introduceert

de VersaEXPRESS RF-640

8 Colour Eco-Solvent printer

Roland DG heeft de introductie van de Roland VersaEXPRESS RF-640 8 Colour Eco-Solvent printer bekend gemaakt. Dit revolutionaire apparaat biedt het breedste kleurengamma in zijn klasse voor duurzame outdoor grafische elementen.

De RF-640 8 Colour is zeer geschikt voor printleveranciers die hun klanten willen verbluffen met opvallende, effectieve toepassingen die de verwachtingen ver overtreffen. De RF-640 8 Colour is vanaf vandaag leverbaar in de hele EMEA-regio.

Lees meer

RICOH Pro C5200st

Textiel transfers printer

Dit gebruiksvriendelijke productiesysteem levert hoogwaardige uitvoer dankzij de hoge beeldkwaliteit en mogelijkheid tot verwerking van diverse media. De nieuwste technologie zorgt voor printen met meerwaarde en maakt uitbreiding van uw bedrijfsactiviteiten mogelijk. Dat is toegevoegde waarde tegen een minimale investering. De compacte, veelzijdige Ricoh Pro C5200s verbetert de klantervaring, verhoogt uw productiviteit en verlaagt uw productiekosten. Deze multifunctionele digitale kleuren productiesystemen bieden uitgebreide mogelijkheden die ideaal zijn voor diverse printomgevingen. Voldoe aan de eisen van uw klant, hoe complex deze eisen ook zijn, met levendige kleuren, een uitgebreide selectie aan mediatypen en verschillende nabewerkingsopties.

Lees meer