Ricoh Ri 1000

Read More

Epson SureColor SC-F2100 (5C)

Read More

JETRIX LXi190 UV Roll-To-Roll Printer

Read More

Kornit Avalanche Poly Pro

Read More

OKI ProSerie WT printer Pro8432 WT A3

Read More

M&R Challenger III

Read More

RICOH Pro C7200st Textiel transfers printer

Read More

INO Print SA6 transfer zeefdruk

Read More

INO Print VS6 transfer zeefdruk

Read More

Epson SureColor SC-F9300

Read More

Kornit Storm HD6 R-Series

Read More

VERTROUW UW INSTINCT

Kies voor de nieuwe TrueVIS VG2

Met meer dan 40 spannende verbeteringen vergeleken met de vorige bekroonde VG-serie zijn TrueVIS VG2-printers/snijplotters ontworpen om te voldoen aan de kwaliteits- en productievereisten van de meest veeleisende moderne printprofessional, met prints die in slechts 6 uur* kunnen worden afgewerkt. Met nieuwe TR2-inkt met oranje en nieuwe kleurmanagement presets voor superieure kleurreproductie, biedt de VG2 toonaangevende print- en snijnauwkeurigheid met slimme nieuwe geautomatiseerde aandrukrollen.

Bovendien zijn de prints gecertificeerd voor kwaliteit en betrouwbaarheid door 3MTM en AveryTM. Overtref de verwachtingen van uw klanten. Versla uw concurrentie. Vertrouw uw instinct - kies voor TrueVIS VG2.l..

Vraag offerte aan

ORIGINEEL OF GEPRINT?

Gebouwd voor uw succes

 

VersaUV LEF2-200

Benchtop UV Vlakbedprinter

Nu is het nog makkelijker om verbazingwekkend levensechte graphics en texturen toe te voegen plus premium afwerkingen, inclusief gesimuleerde embossing op bijna elke ondergrond.

De LEF2-200 is de nieuwste toevoeging aan onze bekroonde VersaUV LEF-serie vlakbedprinters. Met een printbreedte van 0,5 m (20") in een stijlvol design biedt de LEF2-200 briljante kleurenprints op een breed scala aan materialen, waaronder driedimensionale artikelen tot 100mm dik, in een eenvoudig te bedienen printer..

Vraag offerte aan

>